Jokeripokeri

Jokeripokeri on netissä täsmälleen yhtä hauskaa kuin R-Kioskilla tai huoltoasemalla. Itse asiassa se on jopa hauskempaa, sillä netissä Jokeripokeri tarjoaa enemmän voittoja.

Ray:n Jokeripokerissa voittamiseen tarvitaan kaksi paria. Netissä pienin voittava käsi on kuningaspari. Huomaat varmasti heti, miten paljon helpompaa voittaminen on netissä!

Oikealla rahalla pääset pelaamaan Jokeripokeria useilla nettisivuilla. Suosittelemme pelisivustoksi Unibetia, joka on suomenkielinen, luotettava ja jossa on aivan pirun hyvät pokeriautomaatit tyrkyllä.

Pelaa Jokeripokeria Unibetissä

Jokeri Pokeri
Unibetin Jokeripokeri jakaa voittoja tuntuvasti RAY:n peliä enemmän

Monen käden jokeripokerit

Näitä pelejä ei Ray tarjoa: netissä voit kokeilla jokeripokeria ja muita pokeriautomaatteja monen käden peleinä. Voit valita viisi, 25, 50 tai jopa sata kättä! Näissä peleissä sinulle jaetaan yksi käsi, josta valitset pidettävät kortit. Tämä vaihe etenee kuin tavallisessa yhden käden pelissä.

Sen jälkeen pitämäsi kortit monistetaan useammaksi kädeksi ja niihin jaetaan uudet kortit. Jokaiseen käteen jaetaan kortit omasta pakastaan. Lopputuloksena sinulla on 5-100 kättä, joista osa voittaa ja osa ei. Monen käden videopokeri on siitä mukava peli, että näet nopeasti hyvien ja huonojen valintojen seuraukset. Opit esimerkiksi nopeasti, että suoran väliinvedot (esim. 2-3-4-6) ovat epätoivoisia käsiä, joita ei yksinkertaisesti kannata pelata.

Tuplaaminen netissä

Jokeripokerin tuplaus toimii netissä eri tavalla kuin Ray:n peleissä.

Netissä voit ensinnäkin päättää, tuplaatko vai yritätkö nelinkertaistamista.

Jos tuplaat, arvaat koneen arpoman kortin värin. Jos arvasit oikein, saat rahasi tuplana takaisin.

Jos päätät yrittää nelinkertaistamista, arvaat kortin maan. Jos arvasit oikein kerrotaan voittosi neljällä!

Toisin kuin Ray:n peleissä, näissä peleissä ei ole mitään epäreiluja "kone voittaa aina" kortteja tuplauksessa! Kannattaa siis kokeilla Unibetin Jokeripokeria

Ilmaista pelaamista

Jokeripokeria voi pelata netissä myös ilmaiseksi, mutta eihän moisessa ole kauheasti makua: tuplaamisen jännitys puuttuu kokonaan, kun "kosautuksesta" ei seuraa mitään ikävää tai onnistumisesta mitään hyvää.

Jos et vielä saanyt kylliksesi Lue myös netin humoristisin Jokeripokeri-kirjoitus.

Sadan käden Jokeri Pokeri
Sadan käden pokeri on mainiota treeniä oikeiden valintojen tekemiseen. Tässä näkyy, miten huonosti käy, kun yrittää suoran väliinvetoa. Siinäpä muuvi, jota ei vaan yksinkertaisesti koskaan kannata tehdä, ellei hakusessa ole kuningasvärisuora.

Vinkki

Ja loppuun vielä Jokeripokeri-vinkki: pelaa aina suurimmalla kolikkomäärällä. Jos et halua pelata isoilla panoksilla, pienennä kolikon kokoa, älä määrää.

Syy vinkkiin on, että täydellä viidellä kolikolla kuningasvärisuoralla voittaa aivan älyttömästi enemmän kuin pienemmällä kolikkomäärällä. Pelaa siis täpöt kolikot ja hae aina reetiä, kun se on mahdollista.

Jokeripokeri 0 Hedelmapeli.com