Nostalgiapeli toisen maailmansodan malliin

Tämä nostalginen hedelmäpeli johdattelee pelaajansa toisen maailmansodan ratkaisuhetkiin. Unohtumattoman pelielämyksen takaa uskomaton bonuspeli, jossa pääset pommittamaan vapaata maailmaa uhkaavaa japanilaisten laivastoa.

Nostalgiapelin ohjeet

Voit valita haluamasi panostason ja montako voittolinjaa haluat pelata. Tai (koska tämä nostalgiapeli on ihan vaan leikkirahalla pelailua) voit valita suoraan "maksimi", joka pelaa isoimmalla panoksella ja kaikki voittolinjat.

Pyöreän painikkeen painelulla pelaat uuden kierroksen samoilla panoksilla ja voittolinjoilla.

Wild on jokeri, joka korvaa minkä tahansa muun merkin, paitsi bonus- tai scatter-merkin.

Scatter-merkki on erikoismerkki, joka tuo paitsi voittoja, myös ilmaisia pyöräytyksiä. Viidellä scatter-merkillä voitat huimat 30 ilmaista kierrosta.

Täkrien kaikista on bonus-merkki. Kolmella bonus-merkillä pääset varsinaiset nostalgiapelit alkavat, sillä merkeillä pääsee bonuspeliin, joka on kuin parhaimmista toisen maailmansodan elokuvista.

Nostalgiapelissä pommikoneet pyyhkäisevät aluksi vihollisen laivaston yli. Tämän jälkeen voit valita pommikoneen: mitä enemmän koneessa on pommeja, sitä vähemmän yhdellä osumalla voittaa, mutta toisaalta osuminen on helpompaa.

Koneen valinnan jälkeen klikkaile ruudukosta minne haluat pommit pudottaa. Mitä paremmin valitsit kohteet, sitä enemmän voitat.

Lisää pelattavaa

Hedelmapeli.comin nostalgiapelit eivät tähän lopu! Tsekkaa vaikka perinteinen ruletti tai uskomaton Jackpot 6000, joka on hedelmäpeli kuin perinteinen Ray:n Tuplapotti paitsi vielä pari kertaa hurjempi.

Nostalgiapeli toisen maailmansodan malliin 0 Hedelmapeli.com